HELSE I HVER DRÅPE

Glasskaraffel kr. 699,-.

Disse unike glassproduktene revitaliserer vannet og gir den tilbake dens naturlige livskraft. Produktene er rene, giftfrie, økologiske og kortreiste. Design etter naturens metode, geometri og Det Gylne Snitt. All produksjon skjer i Europa. Med få unntak er produktene munnblåst med rene materialer fritt for tungmetaller.

Ønsker du å kjøpe ett eller flere av disse fantastiske produktene? Send meg en mail med bestilling, så klargjør jeg pakken til deg som du kan hente i salongen eller få tilsendt i posten; post@indigovelvare.no.

Glassflaske med beskyttende kork som holder godt på væskens temperatur, kr. 389,-

Glass 0,2 L med Flower of life i;
Gull kr. 110,-
Hvitt kr. 99,-

Vinglass kr. 250,- pr/stk

Mer om glassproduktenes oppbygning;

VANN

Alle som har drukket vann direkte fra en vannkilde eller en fjellbekk vil for alltid ha med seg dette selvopplevde minnet om friskt kildevann. Kranvannet hjemme gir oss ikke den samme friske, velsmakende og energigivende opplevelse av vannet som vi husker fra kildevannet. Ikke så rart, når vi tenker på behandlingsprosessen og påkjenningen vannet utsettes for på sin lange reise mot kranen.

For å dokumentere visuelt hvor mye hvert av produktene påvirker vannets struktur, har produsenten tatt før- og etter bilder som viser endringen på vannkrystallene.

Alle vannprøver er fotografert etter metoden utviklet av Dr. Masaru Emoto. Prøvene fra alle produktene viste svært
positive endringer med fine symmetriske hexagonale krystallstrukturer.

Det spennende og banebrytende forskningsprosjektet “Messages from water” kan du se på You Tube.

Endringene som vises er et resultat av design-komponentene i produktene (Det Gyldne Snitt, Livets Blomst og nøye utvalgte materialer) som tilsammen gir vannet en fornyet frisk, behagelig, ekte og naturlig smak. Så nær det naturlig opprinnelige det lar seg gjøre.

DET GYLDNE SNITT

Siden antikkens tid har de underliggende proporsjoner av det gyldne snitt fungert som selve symbolet på harmoni, skjønnhet og estetikk. Selv i dag kan vi finne disse perfekte proporsjonene i kunst, arkitektur, design osv.

Det Gyldne Snitt finner vi over alt i naturen og nettopp derfor har vi valgt dette som retningsgivende under utformingen av alle våre produkter. Dette vises i det innbyrdes forholdet i proporsjonene når forholdet mellom en større og en mindre del er den samme som mellom helheten og den større delen. Formelen for dette forholdet er kjent i matematikken som

PI – 1.618.

Alle glassproduktene er nøye blitt til i samsvar med Det Gyldne Snitt, noe som gjør hvert eneste produkt genuint behagelig for øyet og energetisk i samspill med strømmen av livsenergi.

THE FLOWER OF LIFE

Dette kraftige symbolet, også referert til som “hellig geometri”, er gjenfunnet i ulike kulturer og religioner, og også i glassproduktene. Med god grunn. I all sin enkle skjønnhet og perfeksjon er Livets Blomst et symbol for den evige kreative prosessen og bidrar til å organisere og strukturere vann og annet innhold.

The Flower of Life består av flere overlappende sirkler. Utgangspunktet er sirkelen i midten. Denne representerer en grunnleggende geometrisk struktur som viser at alt liv stammer fra en kilde hvor nøkkelordet er celledeling. Celledelingen fortsetter til hvert levende vesen har oppnådd sin fullstendige og harmoniske form. Siden dette symbolet er benyttet i produktene blir vann som holdes i produktene påminnet sin “originale kode” via informasjonen fra formen og Flower of Life. Vannet gjenoppretter sin symmetri som korresponderer med sin opprinnelige grunnleggende struktur, hexagrammet. Og det samme originale hexagrammet finnes i Flower of Life!

Siden alle glassproduktene er designet ut fra det gyldne snitt, vil du få revitalisert vann fra samtlige produkter. Symbolet Flower of Life på produktene vil i tillegg forsterke effekten og revitaliseringsprosessen viser seg også å gå raskere. The Flower of Life er brent inn fra utsiden av glasset 600 °C.

Glassproduktene hos Indigo Velvære finnes i følgende varianter av Livets Blomst;

Karaffel i gull

(24-karat gull) Gull er gjennom historien kjent for sin kraftfulle energetiske effekt og gir en kraftig livskraft på det revitaliserte vannet.

White

Den hvite fargen er kjent for sin renhet. Den er forbundet med renhet, ærlighet og uskyld, begynnelser og perfeksjon. Denne blomsten vil hjelpe deg å utdype ditt perspektiv og vil få deg til å føle deg mer åpen for nye muligheter og valg.