Ønsker du et lite avbrekk fra hverdagen og et godt påfyll i naturskjønne omgivelser? Da bør du teste ut de idylliske Hvalerøyene. Vi leier ut vår koselige studioleilighet med plass til to personer midt i ferieparadiset på Vesterøy. Leiligheten er på ca 20 kvm. og ligger i tilknytning til vår enebolig ved Vauerkilen på Vesterøy. Et fantastisk utgangspunkt for å utforske skjærgården utenfor de vestre øyene.

Eneboligen ligger i et stille og fredelig boligområde. Leiligheten har egen inngang, og et oppholdsrom med fullt utstyrt kjøkken og dobbeltseng. Badet har god plass med dusj, vaskemaskin- og tørketrommel.

Havet, skogen og nydelige strender finnes i umiddelbar nærhet til leiligheten. Håndklær og sengetøy er inkludert i leien. Flott uteområde med platting, hagemøbler og grill. Hos oss kan du låne sup-brett og kano, og vi har to kajakker som vi leier ut. For et optimalt velværeopphold anbefales en privat yogatime og/eller en spabehandling hos Indigo Velvære.

Studioleiligheten leies ut i helger og på ukedager, minimum to døgn, i hele sommerhalvåret fra påske og frem til 1. oktober. Et rengjøringsgebyr på 1000 kr kommer i tillegg til totalprisen, da verten tar seg av all rengjøring. Velkommen!