Ønsker du en stille og fredelig ferie på Hvaler? Nå leier vi ut vår nyoppussede studioleilighet med plass til to personer midt i ferieparadiset. Leiligheten er på ca 20 kvm. og ligger i tilknytning til en enebolig ved Vauerkilen på Vesterøy. Eneboligen ligger i et stille og fredelig boligområde. Leiligheten har egen inngang, og et oppholdsrom med fullt utstyrt kjøkken. Dagsengen i oppholdsrommet kan enkelt gjøres om til dobbeltseng med gode madrasser. Badet har god plass med dusj, vaskemaskin- og tørketrommel.
Havet, skogen og nydelige strender finnes i umiddelbar nærhet til leiligheten. Håndklær og sengetøy er inkludert i leien. Flott uteområde med platting, hagemøbler og grill. To helt nye kajakker med alt tenkelig utstyr kan leies av oss dersom dette er ønskelig. For et optimalt opphold anbefales en privat yogatime og spabehandling hos Indigo Velvære.
Studioleiligheten leies ut i helger og på ukedager, minimum to døgn, i hele sommerhalvåret fra påske og frem til 1. oktober hvert år. Et rengjøringsgebyr på 500 kr kommer i tillegg til totalprisen, da verten tar seg av all rengjøring. Velkommen!