REIKI 1 KURS
Mange har vært hos meg på behandling eller yogatimer og erfart den lindrende og beroligende reikienergien som jeg ofte gir og sender mine kunder og yogadeltakere. Reiki healing er et fantastisk verktøy som fremmer helse på alle plan og som alle kan lære seg kun på et par dager!
Har du lyst til å lære deg en enkel og kraftfull healingmetode som gir deg tilgang til kraften du er født med som du kan bruke via hendene dine? Nå kan du delta på reikikurs på Hvaler eller lære deg reikimetoden på en av mine retreats i Spania. Reikikurs kommer på Hvaler til våren og er en del av programmet på velvære retreaten i Spania i september 2024.
Tro det eller ei, alle er vi født med evnen til å kunne heale oss selv og andre. Reiki, som på japansk betyr «universell livsenergi», er en av de mest kjente healingtradisjonene og benyttes av millioner av mennesker på verdensbasis. Siden tidenens morgen har de fleste eldre spirituelle tradisjoner benyttet innvielser for å gi andre tilgang til magiske og mystiske ferdigheter som for eksempel helbredelse i ulike former. Disse innvielsene ga studentene tilgang til healingkrefter og magiske ferdigheter uten at de trengte å trene i årevis eller ha medfødte egenskaper. Denne kunnskapen har blitt videreført i generasjoner fra munn til munn, hånd til hånd og blitt holdt hemmelig for de aller fleste. De siste tiårene har verden vært i stor spirituell endring og healingtradisjonene fra Østen har blitt videreført til vesten. Nå kan du gå kurs og lære deg reiki over hele verden.
På et weekend kurs i Reikimetoden vil du innvies av en Reikimester slik at du umiddelbart kan behandle deg selv og andre med universell livsenergi ved hjelp av hendene dine.
På dette kurset vil du lære Reiki metoden til eget bruk. Dette er en enkel og unik vei til egenbehandling og selvutvikling.
Energien som formidles gjennom Reiki metoden oppleves som beroligende, balanserende og velgjørende. Den virker samtidig stimulerende og oppkvikkende på både kropp, sinn og sjel. Dette er en universell livskraft som eksisterer i alt levende, og som du lærer deg å benytte via hendene dine.
Reiki er en metode for avspenning og velvære som også bidrar til bedre helse gjennom dyp avspenning som setter igang kroppens naturlige selvlegende evne og gjenoppretter balanse. Reikienergien er høyfrekvent og intelligent og den kan ikke manipuleres. Den balanserer underliggende ubalanser i chakrasystemet, ditt energisystem. Når du gjør reiki på deg selv eller andre går energien dit den trengs mest.
Kurset Reiki 1 strekker seg over to dager (10-12 timer). I løpet av kurset får du to såkalte innvielser i Reiki, og vi bruker mye tid på å øve på å kjenne energien i hendene, både på deg selv og i behandling på andre. De tolv posisjonene i Reikimetoden blir grundig gjennomgått og det blir snakket om opprinnelsen til Reiki, om lovverk og etikk rundt alternativ behandling, samt teori og praksis rundt energilære. I tillegg vil du få lære kraftfulle teknikker for tilstedeværelse.
Reiki 1 kurset gjør deg istand til umiddelbart å gi deg selv og andre Reiki. Også dyr, planter, vann, mat o.s.v. Med Reiki 1 har du lagt grunnlaget for en varig og positiv livsendring.
Pris kr. 3000,-
Ønsker du å delta på Reiki kurs hos meg? Send meg en mail så får du mer informasjon.
Velkommen til himmelsk velvære ved havet!

lotus