Bli med på nydelige MediYoga timer på Dypedal dagsenter i høst. Påmelding under arrangementet “MediYoga i høst” på facebook siden til Indigo Velvære. Her kan du trykke “Skal” for å registrere din påmelding og lese viktig informasjon om timene m.t.p. Covid19. 

Mandag kveld kl. 17:30

Fredag morgen kl 09:30

Medisinsk yoga (Mediyoga) er en terapeutisk og forskningsbasert yogaform som har til hensikt å skape balanse i kropp og sinn. Denne yogaformen har sin opprinnelse i Kundaliniyoga og er sammensatt av enkle og kraftfulle fysiske øvelser i kombinasjon med pust og konsentrasjonsteknikker. Alle øvelsene tilpasses deg og ditt behov.

Mediyoga har mange gode helsefordeler. For de som sliter med symptomer som utmattelse, kroniske smerter og andre helseutfordringer som gir redusert fysisk kapasitet, vil Medisinsk Yoga være midt i blinken. Yogaøvelsene utføres langsomt, kontrollert og med innlevelse. Målet er å skape mental avspenning og balanse i kropp og sinn, samt å utvikle fysisk smidighet gjennom ulike øvelser.

Det drives mye forskning rundt effektene av MediYoga og resultatene er bemerkelsesverdige. Blant de dokumenterte virkningene kan det nevnes reduksjon av blodtrykk, bedring av muskel- og skjelettlidelser samt lindring av svært mange stressrelaterte plager. For mer informasjon om de gode effektene av denne typen yoga, les mer på www.mediyoga.no.

Ved å delta på timene hos Indigo Velvære kan du få tilgang til ulike Startpakker via appen MediYoga Play som gjør det enklere for deg å fortsette yogapraksisen hjemme.

DSC08513

Velkommen til himmelsk velvære ved havet

SAT NAM