MEDISINSK YOGA

Velkommen til nye beroligende og styrkende MediYoga timer i høst. Timene arrangeres onsdager kl 17:00 på Dypedal dagsenter. Ta med egen matte og teppe om du ønsker det. Ellers kan du låne utstyr av meg, samt egnet stol dersom du trenger å gjøre øvelsene på stol. Timen passer for alle da alle øvelser kan tilpasses den enkelte.

Det vil være et opphold i uke 40. Timene oppdateres jevnlig i facebook arrangementet.

Du kan melde deg på ved å sende en sms til 95802767 eller gå inn på facebook siden Indigo Velvære og melde deg på ved å trykke “Skal” i arrangementet MediYoga på Hvaler.

Pris kr. 250,- per time.

Har du  lyst til å starte opp med MediYoga på egenhånd hjemme? Send meg en mail så får du tilsendt en kode slik at du kan teste ut vår MediYoga Play app gratis i 1 måned. Appen inneholder et bredt utvalg av yogatimer, meditasjoner og avspenningsmusikk som gjør det enklere å starte yogapraksisen hjemme.

Medisinsk yoga (Mediyoga) er en terapeutisk og forskningsbasert yogaform som har til hensikt å skape balanse i kropp og sinn. Denne yogaformen har sin opprinnelse i Kundaliniyoga og er sammensatt av enkle og kraftfulle fysiske øvelser i kombinasjon med pust og konsentrasjonsteknikker. Alle øvelsene tilpasses deg og ditt behov.

Mediyoga har mange gode helsefordeler. For de som sliter med symptomer som utmattelse, kroniske smerter og andre helseutfordringer som gir redusert fysisk kapasitet, vil Medisinsk Yoga være midt i blinken. Yogaøvelsene utføres langsomt, kontrollert og med innlevelse. Målet er å skape mental avspenning og balanse i kropp og sinn, samt å utvikle fysisk smidighet gjennom ulike øvelser.

Det drives mye forskning rundt effektene av MediYoga og resultatene er bemerkelsesverdige. Blant de dokumenterte virkningene kan det nevnes reduksjon av blodtrykk, bedring av muskel- og skjelettlidelser samt lindring av svært mange stressrelaterte plager. For mer informasjon om de gode effektene av denne typen yoga, les mer på www.mediyoga.no.

Ved å delta på timene hos Indigo Velvære vil du få instruksjon og veiledning i de ulike Startpakkene som også finnes i appen MediYoga Play. Å gjøre yoga i fellesskap med andre er verdifull erfaring på veien mot å starte opp yogapraksisen hjemme og integrere disse fantastiske og virkningsfulle teknikkene i din hverdag. Med tiden og regelmessig praksis vil du kunne oppleve store positive endringer i din livssituasjon gjennom økt bevissthet og tilstedeværelse.

Everything is magic when you see it with your heart.

Velkommen til himmelsk velvære ved havet

DSC08513