MEDISINSK YOGA

Velkommen til MediYoga i vinter. Timene arrangeres tirsdager kl 17:00 på Dypedal dagsenter fra og med 15. februar 2022. Ta med egen matte og teppe om du trenger det. Stoler er tilgjengelig i lokalet. Timen passer for alle da alle øvelser kan tilpasses den enkelte.

Det vil være et opphold i uke 8. Timene oppdateres jevnlig i facebook arrangementet.

Du kan melde deg på ved å sende en sms til 95802767 eller gå inn på facebook siden Indigo Velvære og melde deg på ved å trykke “Skal” i arrangementet MediYoga i høst.

Pris kr. 200,- per time.

Har du  lyst til å starte opp med MediYoga på egenhånd hjemme? Send meg en mail så får du tilsendt en kode slik at du kan teste ut vår MediYoga Play app gratis i 1 måned. Appen inneholder et bredt utvalg av yogatimer, meditasjoner og avspenningsmusikk som gjør det enklere å starte yogapraksisen hjemme.

Medisinsk yoga (Mediyoga) er en terapeutisk og forskningsbasert yogaform som har til hensikt å skape balanse i kropp og sinn. Denne yogaformen har sin opprinnelse i Kundaliniyoga og er sammensatt av enkle og kraftfulle fysiske øvelser i kombinasjon med pust og konsentrasjonsteknikker. Alle øvelsene tilpasses deg og ditt behov.

Mediyoga har mange gode helsefordeler. For de som sliter med symptomer som utmattelse, kroniske smerter og andre helseutfordringer som gir redusert fysisk kapasitet, vil Medisinsk Yoga være midt i blinken. Yogaøvelsene utføres langsomt, kontrollert og med innlevelse. Målet er å skape mental avspenning og balanse i kropp og sinn, samt å utvikle fysisk smidighet gjennom ulike øvelser.

Det drives mye forskning rundt effektene av MediYoga og resultatene er bemerkelsesverdige. Blant de dokumenterte virkningene kan det nevnes reduksjon av blodtrykk, bedring av muskel- og skjelettlidelser samt lindring av svært mange stressrelaterte plager. For mer informasjon om de gode effektene av denne typen yoga, les mer på www.mediyoga.no.

Ved å delta på timene hos Indigo Velvære kan du få tilgang til ulike Startpakker via appen MediYoga Play som gjør det enklere for deg å fortsette yogapraksisen hjemme.

DSC08513

Velkommen til himmelsk velvære ved havet

SAT NAM