Oppstart MediYoga i 2021 avventes mht. Covid19 situasjonen. Så snart vi får klarsignal fra Hvaler Kommune om at aktivitetstilbudet får starte opp igjen, vil nye timer legges ut på Indigo Velvære’s facebookside og med informasjon her.

Har du lyst til å starte opp med MediYoga på egenhånd hjemme så lenge? Send meg en mail og du vil få tilsendt en kode slik at du kan teste ut vår MediYoga Play app gratis i 2 måneder. Appen inneholder et bredt utvalg av yogatimer, meditasjoner og avspenningsmusikk som gjør det enklere for deg å starte opp hjemme.

Medisinsk yoga (Mediyoga) er en terapeutisk og forskningsbasert yogaform som har til hensikt å skape balanse i kropp og sinn. Denne yogaformen har sin opprinnelse i Kundaliniyoga og er sammensatt av enkle og kraftfulle fysiske øvelser i kombinasjon med pust og konsentrasjonsteknikker. Alle øvelsene tilpasses deg og ditt behov.

Mediyoga har mange gode helsefordeler. For de som sliter med symptomer som utmattelse, kroniske smerter og andre helseutfordringer som gir redusert fysisk kapasitet, vil Medisinsk Yoga være midt i blinken. Yogaøvelsene utføres langsomt, kontrollert og med innlevelse. Målet er å skape mental avspenning og balanse i kropp og sinn, samt å utvikle fysisk smidighet gjennom ulike øvelser.

Det drives mye forskning rundt effektene av MediYoga og resultatene er bemerkelsesverdige. Blant de dokumenterte virkningene kan det nevnes reduksjon av blodtrykk, bedring av muskel- og skjelettlidelser samt lindring av svært mange stressrelaterte plager. For mer informasjon om de gode effektene av denne typen yoga, les mer på www.mediyoga.no.

Ved å delta på timene hos Indigo Velvære kan du få tilgang til ulike Startpakker via appen MediYoga Play som gjør det enklere for deg å fortsette yogapraksisen hjemme.

DSC08513

Velkommen til himmelsk velvære ved havet

SAT NAM