MEDISINSK YOGA

Vi starter opp igjen Medisinsk Yoga når våren nærmer seg. Mer informasjon om dato for oppstart vil bli lagt ut her og som et facebook arrangement.

MEDIYOGA PLAY APPEN

Har du  lyst til å starte opp med MediYoga på egenhånd hjemme? På nettsiden www.mediyoga.no kan du registrere deg på MediYoga Play og laste ned appen som du kan benytte gratis i 1 måned. Appen inneholder et bredt utvalg av yogatimer, meditasjoner og avspenningsmusikk som gjør det enklere å starte yogapraksisen hjemme.

OM MEDIYOGA
Medisinsk yoga (Mediyoga) er en terapeutisk og forskningsbasert yogaform som har til hensikt å skape balanse i kropp og sinn. Denne yogaformen har sin opprinnelse i Kundaliniyoga og er sammensatt av enkle og kraftfulle fysiske øvelser i kombinasjon med pust og konsentrasjonsteknikker. Alle øvelsene tilpasses deg og ditt behov.

Mediyoga har mange gode helsefordeler. For de som sliter med symptomer som utmattelse, kroniske smerter og andre helseutfordringer som gir redusert fysisk kapasitet, vil Medisinsk Yoga være midt i blinken. Yogaøvelsene utføres langsomt, kontrollert og med innlevelse. Målet er å skape mental avspenning og balanse i kropp og sinn, samt å utvikle fysisk smidighet gjennom ulike øvelser.

Det drives mye forskning rundt effektene av MediYoga og resultatene er bemerkelsesverdige. Blant de dokumenterte virkningene kan det nevnes reduksjon av blodtrykk, bedring av muskel- og skjelettlidelser samt lindring av svært mange stressrelaterte plager. For mer informasjon om de gode effektene av denne typen yoga, les mer på www.mediyoga.no.

Ved å delta på timene hos Indigo Velvære vil du få instruksjon og veiledning i de ulike Startpakkene som også finnes i appen MediYoga Play. Å gjøre yoga i fellesskap med andre er verdifull erfaring på veien mot å starte opp yogapraksisen hjemme og integrere disse fantastiske og virkningsfulle teknikkene i din hverdag. Med tiden og regelmessig praksis vil du kunne oppleve store positive endringer i din livssituasjon gjennom økt bevissthet og tilstedeværelse.

AVSPENNING MED REIKI

På slutten av yogatimen tas du med på en nydelig dybdeavspenning der du får tilsendt reiki energi dersom du ønsker dette. Reiki eller Rei Ki betyr «universell livsenergi» og finnes naturlig i alt levende. Det er selve livskraften vår som styrker kroppens selvlegende evne. Reiki sendingen gjør at reikienergien går automatisk til de områdene i kroppen din som har størst behov for behandling eller påfyll. Den gir god effekt på helse, velvære og personlig utvikling og virker søvnfremmende, smertelindrende, løsner på fastlåste energi- og tankemønstre og gir økt bevissthet. Avspenningen oppleves som svært fredfylt og beroligende.

Everything is magic when you see it with your heart.

Velkommen til himmelsk velvære ved havet