SOMMERYOGA

I juli arrangeres MediYoga timer ute i den vakre Hvaler skjærgården. Timene passer for alle, og tilpasses den enkelte. Ta med eget strandteppe eller håndkle, passende klær til været, vann og en klappstol dersom du trenger å gjøre yoga sittende på stol.

Du kan registrere din påmelding i arrangementet på Indigo Velvære’s facebookside med “Skal”. Yogatimen koster 200kr  og kan vipses til 101117.

TIRSDAGER i juli
(unntatt 20/7)
Asmaløy/Skjellvika sør for Brattestø

FREDAGER i juli
(unntatt 23/7)
Søndre Sandøy/Fiskekroken kl 10:00

Velkommen til himmelsk velvære ved havet.

Har du  lyst til å starte opp med MediYoga på egenhånd hjemme? Send meg en mail så får du tilsendt en kode slik at du kan teste ut vår MediYoga Play app gratis i 1 måned. Appen inneholder et bredt utvalg av yogatimer, meditasjoner og avspenningsmusikk som gjør det enklere å starte yogapraksisen hjemme.

Medisinsk yoga (Mediyoga) er en terapeutisk og forskningsbasert yogaform som har til hensikt å skape balanse i kropp og sinn. Denne yogaformen har sin opprinnelse i Kundaliniyoga og er sammensatt av enkle og kraftfulle fysiske øvelser i kombinasjon med pust og konsentrasjonsteknikker. Alle øvelsene tilpasses deg og ditt behov.

Mediyoga har mange gode helsefordeler. For de som sliter med symptomer som utmattelse, kroniske smerter og andre helseutfordringer som gir redusert fysisk kapasitet, vil Medisinsk Yoga være midt i blinken. Yogaøvelsene utføres langsomt, kontrollert og med innlevelse. Målet er å skape mental avspenning og balanse i kropp og sinn, samt å utvikle fysisk smidighet gjennom ulike øvelser.

Det drives mye forskning rundt effektene av MediYoga og resultatene er bemerkelsesverdige. Blant de dokumenterte virkningene kan det nevnes reduksjon av blodtrykk, bedring av muskel- og skjelettlidelser samt lindring av svært mange stressrelaterte plager. For mer informasjon om de gode effektene av denne typen yoga, les mer på www.mediyoga.no.

Ved å delta på timene hos Indigo Velvære kan du få tilgang til ulike Startpakker via appen MediYoga Play som gjør det enklere for deg å fortsette yogapraksisen hjemme.

DSC08513

Velkommen til himmelsk velvære ved havet

SAT NAM