Fly

SAS og Norwegian har direkteflyvninger til Alicante. Ellers kan du også finne direkteflyvninger med andre flyselskap via finn.no.

Tog
Det er mulig å ta tog fra Oslo og København, via Hamburg og Paris. Reisen tar ca. 2 døgn.

Transfer – viktig!

Villa Dorothea Retreat hjelper gjerne til med organisering av transfer til og fra flyplassen, eller togstasjonen. Dette må du betale for selv. Dersom du ønsker hjelp med dette må du kontakte Villa Dorothea Retreat direkte senest to uker før retreaten starter. Telefonnummer til Liv, eier og daglig leder av Villa Dorothea, er +47 41276348.

Om du ønsker å ordne transfer på egenhånd, oppgir du denne adressen til taxisjåføren;

Villa Dorothea, Calle Holanda 5, 03579, Orcheta.

Retreaten åpner kl. 16.00 på ankomstlørdagen og stenger kl. 10.00 på avreiselørdagen.

Lander du tidlig kan du tilbringe tiden i Alicante eller Villajoyosa. Reisen mellom flyplassen og Alicante by tar ca. 20 min. med buss, 19 km. Du kan ta buss eller tog til Villajoyosa, som er nærmeste by og strand til Villa Dorothea Retreat. Taxi mellom flyplassen og Villajoyosa koster €65-75 og tar ca 40 minutter. Taxi mellom Villajoyosa og Villa Dorothea tar 12 minutter og koster ca. €15-20.

Måltider og drikke

Maten som serveres på retreaten er ren vegetarisk/vegansk og det vil ikke være noen alkoholservering denne uken. Dette er for at kroppen skal få et optimalt utgangspunkt til å renses og å bli klar i bevissthet. På avslutningsmiddagen i Althea fredag kveld er du fri til å velge hva du ønsker å spise/drikke.

Les mer om påmelding her

Foto Villa Dorothea