Etter å ha gjennomgått et skifte i livet valgte jeg og familien å flytte fra Oslo til Hvaler for å skape et nytt liv i fredelige og harmoniske omgivelser. Dette har gitt meg muligheten til å tilby gode velværeopplevelser gjennom yoga, spa- og velværebehandlinger på de ulike Hvalerøyene.

I 2013 startet jeg opp Indigo Velvære på Hvaler med et bredt spekter av spa- og velværebehandlinger. Bedriften ble straks godt mottatt av lokalmiljøet, og siden 2013 har Indigo Velvære vært godt besøkt av både fastboende og hytteeiere. Det setter jeg utrolig stor pris på, og det er med stor glede og takknemlighet at jeg kan fortsette å jobbe i drømmejobben min.

Indigo spa og velvære

Fotograf Torgeir Haugaard

Jeg er utdannet idrettspedagog ved Norges Idrettshøgskole og har en videreutdanning i spaterapi fra Axelsons Bodywork School. Jeg har jobbet med massasje, fotpleie og spaterapi siden 2008 og har vært tilknyttet blant annet Olavesen Spa Grand Hotel og Inch i Oslo.

Jeg har utdannelse som barneyogalærer gjennom Oslo Yoga, og har god erfaring med barneyoga i barnehagehverdagen og fra ulike arrangement.

Høsten 2014 tok jeg instruktørutdannelse i Medisinsk yoga, en terapeutisk og forskningsbasert yogaform med opprinnelse i Kundaliniyoga som har til hensikt å skape balanse i kropp og sinn.

Foto Dagmar Lovise Ånerud

Jeg har praktisert yoga, meditasjon og reiki i mange år, og ser på dette som verdifulle verdier i arbeidet med mennesker og ulike behandlingsformer. Under behandlingene jeg tilbyr, jobber jeg både muskulært og energetisk, og ser på det som viktig å skape rom for dyp avspenning både fysisk, psykisk og emosjonelt. På denne måten kan man gi slipp på spenninger som sitter dypt i kroppen, både ved hjelp av den spesifikke behandlingsformen, men også ved å virkelig gi slipp på det man går og bærer på i form av psykisk stress.

Behandlingene gir ro, næring og pleie til hele mennesket, både fysisk, psykisk, emosjonelt og spirituelt.

Fotograf Dagmar Lovise Ånerud

«The truth is that our finest moments are most likely to occur when we are feeling deeply uncomfortable, unhappy, or unfulfilled. For it is only in such moments, propelled by our discomfort, that we are likely to step out of our ruts and start searching for different ways or truer answers.» – M. Scott Peck

MediYoga logoNHL logo