Spa
opplevelser

Steinmassasje med algeskrubb

Avslappende og beroligende behandling som innledes med algepeeling og avsluttes med en fantastisk steinmassasje. Behandlingen gir deg silkemyk hud, øker sirkulasjonen og løser opp stive og spente muskler.

105 min kr 1490,-

Spa gravid
Mild og behagelig kroppsbehandling tilpasset den gravide. Inkluderer skrubb og innpakning i fuktgivende krem, fotskrubb og massasje av føttene, samt Express ansikt med hodebunnsmassasje.
80 min kr 1390,-

Bli Ny

En totalopplevelse der du får silkemyke føtter og ny frisk hud, en myk og avslappet kropp der spenninger gir slipp og stress reduseres. Behandlingen begynner med fotpleie, så blir hele din kropp peelet med en herlig saltskrubb, så avsluttes det hele med en mykgjørende massasje fra topp til tå.

150 min kr 1790,-

Bli Ny Mann

Den perfekte terapeutiske behandlingen for mannen som fortjener det lille ekstra. Behandlingen starter med avslappende fotbad og fotpleie, etterfulgt av dyp klassisk massasje på rygg og nakke. Grundig triggerpunktbehandling for spente muskler. Ryggen pakkes inn med lindrende Dødehavsleire og varme steiner. Herlig fotmassasje mens leiren og steinene jobber i dybden. Ren nytelse for kropp og sinn.

80 min 1290,-

Himmelsk velvære

Denne behandlingen er til deg som fortjener noe ekstra, eller til deg som ønsker å stenge hverdagen ute. Vi starter med en mykgjørende kroppsskrubb som gjør huden klar for en fuktgivende kroppsinnpakning og ansikt express. Deretter får du servert frukt og en god kopp te. Vi avslutter med pedikyr og en deilig aromamassasje. Etter flere timer i terapeutens hender vil du føle deg som et nytt menneske.
* Kan også kombineres med en time yoga i forkant av behandlingen som gir dyp hvile og indre ro. Gjerne sammen med en du er glad i. En perfekt start på velværeopplevelsen! Ta kontakt dersom du ønsker en Himmelsk Velvære opplevelse som er skreddersydd deg og ditt behov.

3 t 50 min kr 2850,-
– med privat yogatime 5 t kr 3650,-