Spa
opplevelser

Steinmassasje med algeskrubb

Avslappende og beroligende behandling som innledes med algepeeling og avsluttes med en fantastisk steinmassasje. Behandlingen gir deg silkemyk hud, øker sirkulasjonen og løser opp stive og spente muskler.

110 min kr 1790,-

Spa gravid
Mild og behagelig kroppsbehandling tilpasset den gravide. Inkluderer skrubb og innpakning i fuktgivende krem, fotskrubb og massasje av føttene, samt ansikt- og hodebunnsmassasje.
80 min kr 1650,-

Indigo Relax

Terapeutisk spabehandling for hele kroppen som inkluderer skrubb, innpakning i sjøalger eller Dødehavsleire, ansikt- og hodebunnsmassasje. Behandlingen avsluttes med næringsrik krem og lett massasje fra topp til tå.

* Velg mellom mikroniserte næringsrike sjøalger som gir energiboost, og Dødehavsleire som virker lindrende på muskler og ledd.

OBS! Denne behandlingen kan ikke bestilles via online booking. Ta kontakt på tlf. eller på mail.

80 min kr. 1650,-

Bli Ny

En totalopplevelse der du får silkemyke føtter og ny frisk hud, en myk og avslappet kropp der spenninger gir slipp og stress reduseres. Behandlingen begynner med fotpleie, så blir hele din kropp peelet med en herlig saltskrubb, så avsluttes det hele med en mykgjørende massasje fra topp til tå.

150 min kr 2190,-

Bli Ny Mann

Den perfekte terapeutiske behandlingen for mannen som fortjener det lille ekstra. Behandlingen starter med steinmassasje av hele kroppen med grundig triggerpunktbehandling for spente muskler. Ryggen pakkes inn med lindrende Dødehavsleire og varme steiner. Herlig fotmassasje mens leire og steiner jobber i dybden. Ren nytelse for kropp og sinn.

* Kan gjøres om til spapakke med full fotpleie og ryggbehandling med triggerpunktmassasje, leire og varme steiner.

80 min 1690,-

Himmelsk velvære

Denne behandlingen er til deg som fortjener noe ekstra, eller til deg som ønsker å stenge hverdagen ute. Vi starter med en mykgjørende kroppsskrubb som gjør huden klar for en fuktgivende kroppsinnpakning og ansikt express. Deretter får du servert frukt og en god kopp te. Vi avslutter med pedikyr og en deilig aromamassasje. Etter flere timer i terapeutens hender vil du føle deg som et nytt menneske.
* Kan også kombineres med en time yoga i forkant av behandlingen som gir dyp hvile og indre ro. Gjerne sammen med en du er glad i. En perfekt start på velværeopplevelsen! Ta kontakt dersom du ønsker en Himmelsk Velvære opplevelse som er skreddersydd deg og ditt behov.

3 t 50 min kr 3250,-
– med privat yogatime 5 t kr 3750,-