Sølvi Palesa Gulbrandsen

Jeg har vært på livets reise i 41 år, og har gjennom disse årene vært på søken etter å erfare nye sider ved meg selv i møte med andre medmennesker og verden vi lever i. Når jeg ser tilbake på alle valgene jeg har gjort, ser jeg den røde tråden og alle brikkene som faller naturlig på plass. Hele veien fra jeg var liten, har jeg vært på søken etter å tilegne meg de egenskapene jeg trenger for å kunne skape det jeg nå ønsker å dele med verden.

Før jeg tok et dypdykk i menneskekroppens anatomi og fysiologi ved Norges idrettshøyskole, jobbet jeg blant annet som frivillig i Afrika og som reiseleder i Spania, og ønsket å utforske alle verdens hjørner fordi jeg visste at det alltid var noe nytt å lære om meg selv i møtet med andre visdommer og kulturer. Etter dette har jeg dedikert videreutdanningen min gjennom ulike retninger til å forstå hvordan vi kan optimalisere forholdene kroppen vår trenger for ha det best mulig i hverdagen. Gjennom mange års meditasjonspraksis, yogalærer- og Reiki Master utdanning, har jeg fått kjennskap til ulike kraftfulle verktøy som påvirker mine valg og mitt syn på tiden vi lever i.

Velvære retreaten i Spania ble en suksess i 2023 og vil arrangeres igjen i uke 38 høsten 2024. Jeg gleder meg til mange flere magiske øyeblikk og ønsker deg velkommen til å være med å samskape denne drømmeuken.

Fotograf Dagmar Lovise Ånerud