YOGA- OG MEDITASJONSRETREAT I HVALERSKJÆRGÅRDEN

NYHET! På denne vakre øye ved inngangen til Hvaler skjærgården arrangerer vi en magisk yoga- og meditasjons retreat fullmånehelgen 2.-4. juni 2023.

Nå har du mulighet til å lære deg meditasjonsteknikker som bygger på verdsettelse, takknemlighet, kjærlighet og medfølelse helt ytterst i havgapet. Dette blir en kurshelg helt utenom det vanlige, der du får oppleve både fullmånen og havet på nært hold. Tone Mari Bjøreng har mange års erfaring innen meditasjon og har viet mye av sitt liv til tilstedeværelse. Hun skal veilede oss i meditasjonsteknikkene denne helgen. Denne kurshelgen passer både for nybegynnere og viderekomne innen yoga og meditasjon.

Vi starter dagene med sellerijuice og morgenbad for en skikkelig kickstart på dagen etterfulgt av medisinsk yoga med reikihvile på svaberget. Etter frokost veiledes vi i meditasjonsteknikkene som hjelper oss å komme i kontakt med vår sanne essens som er ren tilstedeværelse.

Vi bor på en øy helt for oss selv og har utsikt mot idylliske Hvaler og Søsterøyene. Vi har leid fyrvokterleiligheten denne helgen som inkluderer selve fyrtårnet på Strømtangen sør på øya. Fra stua kan man gå rett ut i det gamle fyrtårnet, med fantastisk utsikt sørover. Tårnet er uten tvil det mest populære rommet i hele huset, og her kan du øve på meditasjonsteknikkene og nyte en stille stund.

Soveplassene er fordelt på fire soverom, med hovedsakelig køyesenger. Soverommene er i selve fyrhuset og i et anneks rett ved siden av. 

Måltider
Fredag serverer vi grillmat ute i det fri og lørdag Hvaler reker med tilbehør. Inkl. kaffe, te og frukt. Ellers tar du med det du selv ønsker til frokost og lunsj. Vi anbefaler en hvit helg så du kan få maks ut av oppholdet.

PROGRAM
Fredag
Vi møtes på Strømtangen fyr kl. 16
Grillmat kl. 16:30
Meditasjonskurs kl. 18 – 20.30

Lørdag
Morgenbad for badenymfene kl. 07:15
MediYoga/reikihvile kl. 8
Frokost kl. 9
Meditasjonskurs kl. 10 – 17, lunsj kl. 13

Søndag
Morgenbad for badenymfene kl. 07:30
Yoga/reikihvile kl. 8
Frokost kl. 9
Meditasjonskurs kl. 10
Tiden mellom kl. 10.30 og 13.30 settes det av tid til hver enkelt med meditasjonslærer. Mer info om dette får du ved påmelding.
Felles rydding/vask. Vi avslutter helgen med en felles meditasjon hvor vi samlet benytter teknikkene vi har lært.

Pris 5.900 kr
Det er begrensede plasser så vær rask med påmelding.

Adkomst
Vi jobber med å få til en felles båttransport ut til Strømtangen, og tilbake søndagen. Dette vil være inkludert i prisen. Vi vil informere alle påmeldte dersom vi får til dette.

Ellers finnes det en p-plass ved Foten Badeplass på Gressvik hvor vi kan parkere denne helgen. Herfra er det ca. 30 min spasertur i idylliske omgivelser på en sti som fører deg frem til Strømsundet. Herfra ror vi over det lille sjarmerende sundet, og går videre på sti ut til fyret som ligger på den sørlige delen av øya Strømtangen. Du kan også benytte kajakk eller båt for å komme deg til bryggene ved Strømtangen og gå til fyret herfra. Mer praktisk informasjon om adkomst og annet vil sendes ut til alle påmeldte i god tid.

Strømtangen fyr markert i rødt.

Matpreferanser/allergier/matintoleranser. Gi beskjed ved påmelding dersom du har allergier eller er vegetarianer/veganer så tilpasser vi felles måltidene til deg.

Velkommen til himmelsk velvære ved havet! Vi gleder oss til å skape himmel på jord og dele denne nydelige opplevelsen denne fullmånehelgen.

Fryd og glede,
Sølvi og Tone Mari